Povestea Noastra

O carte de vizită cu numeroase evenimente reușite

1993: am început călătoria în domeniul ospitalității. De atunci, ne-am aflat într-o continuă evoluție, am învățat și am pus multă pasiune pentru a oferi cele mai bune servicii și produse. Am încercat să creăm mai mult decât simple locații; am creat călătorii prin senzații suprinzătoare și plăceri fine, atmosfera de poveste, diversitatea meniurilor și decoruri deosebite alături de o echipă de oameni extraordinari formată din prieteni; o familie formată din angajați, furnizori de încredere și colaboratori.

Obiectivul nostru este să transformăm orice nuntă într-un eveniment magic, așa cum protagoniștii lor au visat. Iar evenimentele corporate oferă calitatea fără compromis. Având o vastă experiență în domeniu, în 2013 am creionat conceptul de la Plaza Summer Club, începând cu Atrium Ballroom - pavilionul diafan și romantic care se deschide către piscină și grădină, continuând în 2015 cu Rapsodia Ballroom, pavilionul intim și elegant și în 2017 cu Portobello Ballroom, locația care înglobează experiența, entuziasmul și bucuria de a crea un loc cât mai aproape de perfecțiune, visul nostru.

Munca noastră în numere

Plaza Summer, alături de echipa sa, oferă servicii culinare și de management. Avem experiența de a furniza strategii de dezvoltare a conceptului și principii de bune practici pentru a atinge performanțe maxime în organizarea de evenimente.

0
Clienți multumiti
0
Ani de experiență
0
Evenimente reușite

Ce spun Clientii Nostrii?

Ne mândrim cu ceea ce spun clienții noștri fericiți.

NetRom

“Pentru evenimentul nostru, petrecerea de Crăciun a companiei, pornind de la teme și idei de divertisment, echipa Plaza Summer Club a asigurat cu succes consultanța și logistica necesară pentru a ne oferi un eveniment cu adevarat personalizat. O locație de o elegantă și un rafinament aparte, o echipă ce înțelege, concepe și pune în aplicare orice idee, de la cele mai mici detalii până la cele de bază, esențiale în organizarea unui eveniment corporate foarte mare. Pe scurt, împreună am reușit să facem din orice moment un adevărat eveniment.”

NetRom

Adrian & Simona Tudor

“Excepțional!!! Mulțumim pentru tot! Personal super amabil, comunicare excelentă, mâncare foarte bună!”

(Portobello, 09.06.2019)

Adrian & Simona Tudor

Daniela & Alin Neagu

“Servicii excelente. Avem o părere foarte bună în legătura cu desfășurarea evenimentului! Vă mulțumim!!!”

(Atrium, 30.07.2018)

Daniela & Alin Neagu

Denisa & Dragoș

“ Super mega-mulțumiți de servire, de meniuri, atitudinea personalului. Vă mulțumim!”

(Atrium, 29.07.2017)

Denisa & Dragoș

Contact Info

Adresă

Plaza Summer Club, DN 6, Malu Mare 207365, Dolj

Telefon

Ne puteți suna la:+40 760 239365

E-mail

Ne puteți scrie la:office@plazasummer.ro