Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Corporate | Plaza Summer Club

Cu ajutorul uneltelor pe care vi le punem la dispoziție, veți avea parte de conferințe, ședințe, workshop-uri, lansări de produs și petreceri tematice reușite.

Plaza Summer Club – Corporate

O sală de evenimente corporate este important să fie adaptată nevoilor marilor corporații, pentru a putea oferi cele mai bune condiții atunci când este nevoie. In plus, avem o gradina special conceputa pentru a amenaja un garden party de neuitat pentru cele mai pretentioase echipe.

Si pentru ca avem deja experienta in organizarea acestui tip de evenimente, mai jos poti vizualiza cateva dintre companiile si brandurile de notorietate care au colaborat cu noi: Netrom, Hella, CEZ, Baroul Dolj, Ordinul Asistentilor Medicali, etc.