Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Cununie | Plaza Summer Club

In 2018, am creat pergola sofisticata pentru organizarea unei ceremonii sau eveniment în aer liber. Am ales sa o completam cu copaci si flori, scaune Chiavari, covor rosu, ghirlande de lumini, mobilier iluminat de gradina, bar si zona de lounge.

Plaza Garden

Fie ca doriti sa organizati cununia sau diverse obiceiuri, un moment de socializare sau de relaxare este întotdeauna binevenit, iar ampla terasă înconjurată de elegante spații verzi este spațiul ideal pentru discuții tete-a-tete sau pentru organizarea unui cocktail de întâmpinare.

 

La Plaza Garden veti intalni un decor memorabil si detaliile pe care cu siguranță invitații dumneavoastră si le vor aminti cu drag!