Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Portobello | Plaza Summer Club
Portobello Ballroom este locul splendid unde cele mai frumoase evenimente prind contur; locația elegantă, în care eleganța și luxul îmbracă emoția în pasiune.

Elegantă și sofisticată, noua sală de bal exclusivistă, vă întâmpină̆ cu o fântână arteziană impunătoare. Salonul dispune de decorațiuni și mobilier atent lucrate, scaune din catifea ivoire cu siglă brodată manual, mese rotunde metalice cu sticlă neagră, console delicate cu oglindă și rol de gheridoane, corpuri de iluminat arhitecturale care întregesc tabloul de petrecere elegantă creat de candelabrele din porțelan. Oaspeții sunt primiți întru-un foaier generos și elegant, special creat pentru amintiri de neuitat, bar cu zonă de relaxare, terasă pentru fumători și, desigur, o sală amplă  ce ilustrează̆ romantismul la superlativ.

Portobello Ballroom beneficiază̆ de o suprafață̆ de 600mp, cu o capacitate maximă de 350 persoane. Locația dispune de un bar lounge cochet unde invitații se pot revigora cu băuturi fine și cocktailuri extravagante. Nu am omis nici camerele cu mobilier art-deco pentru ședințe foto cat și pentru confortul mirilor.