Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r106347plaz/plazasummer.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Wedding Countdown | Plaza Summer Club

Recomandări

Pe ultima sută de metri înainte de eveniment sunt multe detalii și aspecte de pus la punct… Pentru a evita confuziile și a vă ajuta să planificați eficient, mai jos puteți găsi recomandările noastre adunate pe parcursul a peste 20 de ani de experiență pentru un eveniment memorabil!

2-3 Săptămâni înainte de eveniment

  1. Începeți sa culegeți confirmările pentru participanții la eveniment. Recomandarea noastră este sa luați in considerare numai acei invitați care vă confirmă sigur participarea. Nu uitați de așezarea la mese, diagrama finală a invitaților trebuie dată cu minim 4 zile înaintea evenimentului. Așezarea la mese poate fi o sursă de stres, de aceea vă recomandăm să planificați in avans! Încercați sa grupați invitații in grupuri de 10 persoane in Excel. In acest fel, atunci când primiți confirmările, le puteți bifa direct in lista dumneavoastră și planul pentru așezarea la mese va fi gata in proporție de 90%.
  2. Acordați o atenție aparte celui mai important aspect, și anume alegerea meniului. Optați pentru un meniu care să vă satisfacă gusturile, însă nu uitați sa țineți cont de preferințele generale ale invitaților. Cu un meniu bine ales, evenimentul dumneavoastră va fi peste așteptări!
  3. Degustarea meniului se face înaintea evenimentului cu 1-2 săptămâni înainte, ideal in zilele de luni/marți. Daca aveți nevoie de recomandări pentru alegerea meniului pentru degustare, nu ezitați să ne întrebați. Vă rugăm sa transmiteți meniul care doriți sa îl degustați cu minim 2-3 zile lucrătoare înainte de degustare pe e-mail la office@hotelplaza.ro, la recepția Hotelului Plaza (str. Arieș nr. 16) sau la oricare dintre locațiile noastre. Nu se fac degustări in weekend, echipa noastră acordând toata atenția evenimentelor din weekendul respectiv. Degustarea meniului este cadou din partea noastră.

1 Săptămâna înainte de eveniment

Luni/Marți: Confirmați numărul final de participanți la eveniment și meniul ales prin actul adițional la contract. Nu uitați de staff, care in mod uzual servesc tot meniul sau puteți opta pentru servirea a 2-3 feluri din meniu pentru staff, numai după confirmarea acestora. Nu servim platouri pentru staff, numai porții individuale ca urmare a programului diferit al acestora. Definitivați diagrama invitaților și furnizați această diagramă personalului de la restaurant.

Vineri: Asigurați-va ca băuturile răcoritoare, vinul si șampania sunt livrate spre a fi răcite restaurantului. Acestea vor fi lăsate pe proces verbal de primire a mărfii. Nu primim băuturi alcoolice tari ex. whisky, vodca etc decât sâmbătă. In eventualitatea unei comenzi care sa includă si băuturile pentru bar, este strict necesară prezenta barmanului la recepția mărfii respective comandate de acesta. Ideal este ca barmanul să își aducă băuturile alcoolice in ziua evenimentului, acestea neavând nevoie de răcire prealabilă.

Ziua evenimentului (Sâmbătă/Duminica): Fructele si eventuale produse de patiserie trebuie livrate in această zi. Băuturile alcoolice tari si băuturile pentru bar sunt livrate in ziua evenimentului. Barmanul își aduce, de asemenea, pahare speciale (restaurantul ii pune la dispoziție pahare de whisky), gheată și orice alte consumabile necesare consumului barului.

Candy barul se livrează numai cu certificat de calitate. Acesta se montează nu mai devreme de ora 19:00 sau cu 1 oră înainte de ora scrisă pe invitații. Tortul se livrează cu 1-2 ore înainte de a fi servit și cu certificat de calitate.

Meniul se servește la distantă de aproximativ 1,5 ore (30 minute servirea, încă 30 minute pe masa și 30 minute debarasarea). Recomandarea noastră pentru orele de servire este: aperitiv 20:30-21:00; felul 2 – 22:00-22:30; felul 3 – 23:30-24:00; friptura – 01:00 – 01:30; tort – 02:30-03:00. Majoritatea invitaților vor fi prezenți pană la ora 3, după care aproximativ 10-30% dintre invitați vor rămâne pentru încă 2-3 ore de distracție.

Încercați să vă bucurați de facilitățile oferite de locație din plin pentru o zi memorabilă! Planificați o ședință foto cu primii invitați la restaurant sau bucurați-vă de grădinile superbe de la Plaza Summer si Plaza Lake. Nu uitați să trageți aer in piept, să zâmbiți, să vă relaxați și să vă bucurați de ziua minunată! Este in primul rând petrecerea dumneavoastră!

Terminarea evenimentului: Se achită nota de plată conform meniurilor comandate. In cazul unor invitați adiționali, șeful de sală vă va informa înainte de servirea acestora. Nota de plată nu se achită mai tărziu de ora 06:00.

La al doilea eveniment organizat, indiferent de ziua și tipul evenimentului, ti-am pregătit un pachet surpriză care include 10% reducere la meniu.

Bucurați-vă din plin de ziua voastră specială!